Orvos válaszol

Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsünk minden nő számára a megfelelő nőgyógyász megtalálásában, hiszen a megbízhatóság, szimpátia és a megfelelő szakértelem mindenkit megillet páciensként.

Ennek elősegítésére, egy helyen összegyűjtve megtalálhatók nálunk a nőgyógyászattal, női egészséggel kapcsolatos írások. Célunk, hogy a teljes nőgyógyászati szakmai spektrumot lefedve, a gyermek nőgyógyászattól kezdve, a tini nőgyógyászati tanácsadáson keresztül, a fogamzásgátlás,  a terhesség, teherbeesés, a szülés utáni időszak és a menopauza időszakát lefedve minden hölgy választ találjon általános, illetve specifikusabb kérdéseire is.

Amennyiben olyan kérdésed lenne, melyre cikkeinkben nem találsz választ, ezen az oldalon írhatsz nekünk! A már korábban feltett kérdések között is érdemes böngészni, hátha más kapott már segítséget hasonló problémára!

146 megtekintés A közzététel állapota megváltozott

Tiszteletem! A párommal július 21-én nem védekeztünk,babát szeretnénk,és július 28-án megjött és másnap estére csak fehér folyásom volt,tehát e vérzésnek semmi jele nem volt. Aztán pár napig csak pisiléskor pirosas színű volt.
Tegnap 13-és ma reggel viszont a vizeletemen fehér darabot észleltem. Minek a jelei ezek? Terhes vagyok-e vagy sem? Köszönöm szépen a válaszát! Tisztelettel: Nagy Erika

A közzététel állapota megváltozott
223 megtekintés A közzététel állapota megváltozott

Tiszteletem :
8-dik napja el maradt a menstruációm, mindég pontosan érkezett , 27-28 naponként . nem voltak eddig gondjaim vele, a hasi görcseim, még így is meg jelenik, enyhe görcsös fájdalmaim vannak, és előfordulnak ,bizonyos hőhullámok ,amik pár másod percig tartanak.kisebb fújódásaim is vannak,ugyan is, fel szoktam kissé puffadni,a menstruáció ideje alatt , ez most sem változott,csak azzal, hogy nem jött meg ! én 46-éves,
3-gyermekes anyuka vagyok. előre meg köszönöm szíves válaszait ,maradok Tisztelettel: Rózsika.

A közzététel állapota megváltozott

Kedves Rózsika!
Mindenképpen keresse fel nőgyógyászát! A tünetek alapján (hőhullám, menstruáció kimaradása), lehetséges, hogy belépett a változókorba, akkor ő segíteni tud ezeknek a jeleknek az enyhítésében.

A közzététel állapota megváltozott