Orvosaink

Nők számára legalább évente egyszer ajánlott felkeresni nőgyógyászukat. Az általános nőgyógyászati szűrések mellett egy nőgyógyászati vizsgálat olyan panaszokra is választ vagy gyógymódot jelenthet, mint például a vérzészavar, fertőző betegségek és különböző nőgyógyászati jellegű fájdalmak.

 

Nőgyógyász szakorvoshoz érdemes fordulni várandósság vagy meddőség esetén, illetve a változókor beköszöntével is. A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat jelentőségét fontos már tinédzserkorban megérteni, melyben a gyermek- és tinédzser nőgyógyászok tudnak segíteni.

A megfelelő szakember kiválasztása elengedhetetlen a rendszeres nőgyógyászati vizsgálatokhoz, legyen szó akár szűrővizsgálatokról, várandósgondozásról vagy panasz kezeléséről. Oldalunkon keresztül egyszerűen és gyorsan tudsz időpontot foglalni számtalan kiváló nőgyógyász magánrendelésére.

Nőgyógyászati panaszod van? Keress fel egy szakembert!

Időpontot foglalok

Megbízható magánorvosok országszerte

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb nőgyógyász magánorvost! Az oldalunkon szereplő orvosok nagy szakértelemmel rendelkeznek, többen speciális nőgyógyászati problémák kivizsgálásával és gyógyításával is foglalkozik, így bármilyen élethelyzethez megtalálhatod a megfelelő szakembert. Nőgyógyászati ellátáson a következő szolgáltatásokkal találkozhatsz:

  • Általános nőgyógyászati vizsgálat
  • Rákszűrés
  • Hüvelyi ultrahang
  • Várandós gondozás
  • Meddőségkezelés
  • Receptírás
  • Hormonvizsgálat

Babát vársz?

A várandósság alatt elengedhetetlen az orvosi felügyelet és a rendszeres kivizsgálás.

Babát tervezel?

 Érdemes a megfelelő szakembert kiválasztani már a várandósság tervezése alatt.

Válassz megbízható magánorvost a gyermekvállaláshoz és várandós gondozáshoz!

Az oldalunkon szereplő magánorvosok egytől egyig nagy szakértelemmel tudják támogatni családbővítési céljaidat!

Időpontot foglalok