Dr. Gabulya Henrik

Dr. Gabulya Henrik

Nőgyógyász
  • Specializáció
  • Tanulmányok
  • Szakmai elismerések, publikációk
  • Tagságok

Dr. Gabulya Henrik nőgyógyász szakorvos magánrendelése.

Az orvosi egyetemen hamar kikristályosodott számomra, hogy a szülész-nőgyógyászat az a terület, amelyben kiemelkedőt szeretnék és tudok alkotni. Nyíregyházi születésűként kézenfekvő választásnak tűnt a Debreceni Egyetem Orvostudományi kara, ahol végeztem. Ezt követően a Debreceni Egyetem Női Klinikáján kezdtem el dolgozni, majd szakvizsgát szereztem kiválóan megfelelt eredménnyel. Az elmúlt tizenegy évben, Budapesten kizárólag magán egészségügyi szolgáltatóknál praktizáltam. Dolgoztam a Róbert Károly Magánklinikán, majd a Maternity Magánklinika részlegvezető főorvosa, utóbb szakmai vezető főorvosa lettem és igyekeztem a járó- és
fekvőbeteg ellátást erősíteni. Később az egyik meddőségi klinika orvosigazgatójaként próbáltam gyermekáldáshoz segíteni a párokat. Mindeközben és természetesen a mai napig is szakrendelek a szülészet-nőgyógyászat körében, illetve a Corvinus Egyetemen egészségügyi menedzser képesítést szereztem.

Fekvőbeteg ellátást (szülés, nőgyógyászati műtétek) a Dr.Rose Magánkórházban és a Maternity Magánklinikán végzek. Meggyőződésem, hogy Magyarországon a magán egészségügyben képviselhetem érdemben és eredményesen azokat a gyógyítási elveket és eljárásokat, amelyek a pácienseink maximális megelégedésére szolgálnak.

Angol nyelven beszélek.

Kiemelt szakterületek, illetve érdeklődési területek:
• Ambuláns nőgyógyászati problémák megoldása.
• Meddőségi szaktanácsadás.
• Várandós gondozás (egészen a terhesség felismerésétől a szülés levezetéséig)
• Nőgyógyászati műtétes beavatkozások ( endoszkópos műtétek, hasi műtétek, hüvelyi műtétek

Az alábbi problémákkal fordulhatnak hozzám:
nőgyógyászat teljes spektruma, hüvelyi fertőzések, miómák-, ciszták megoldása, méhen belüli eszköz felhelyezése-levétele, meddőségi kivizsgálás, petevezeték átjárhatóság vizsgálat, ultrahang vizsgálatok. Terhesgondozás egészen várandósság kezdetétől a szülés levezetéséig.