3 hozzászólás

  • Kedves Csilla!

    Sajnáljuk, hogy kellemetlen csalódás érte Önt az első vizsgálattal kapcsolatban, reméljük sikerül megtalálni azt a nőgyógyászt, akivel kölcsönös bizalom alakul ki Önök közt és feltétel nélkül fordulhat hozzá a várandóssága alatt és után is.

  • A legboldogabb pár voltunk, amikor megtudtuk, kisbabánk lesz! Nagyon izgatottak voltunk, mindent tökéletesen akartunk csinálni, mindenre odafigyeltünk. Ahogy pozitív lett a teszt, első dolgunk az volt, hogy orvost keressünk. Dr Parag Péterről csupa jót olvastunk, fontos volt számunkra a gyengéd császár (egészségügyi okokból sajnos kizárt a természetes szülés). Mindaz, amit a Doktor úrról olvastunk – cikkeket, véleményeket, a bemutatkozását -, elhitette velünk, hogy tökéletes kezekben leszünk. 5 hetes várandós voltam, amikor megvizsgált. Csalódtunk benne. Kevesebb, mint 2O perc alatt végeztünk – ebben a 2O percben a nagyobb részt váróban várakozás, majd a vizsgálat, a fizetés és a számlakiállítás is benne volt. Az volt az érzésünk, mintha csak azért nem küldene el, mert fizetünk. Hüvelyi ultrahanggal vizsgált. A vizsgálatot durván végezte, az egész testemet rángatta közben. Mindent tökéletesen rendben talált. Elmondtuk, hogy autoimmun pm alulműködésem van, de átsiklott felette, legyintett. Nem mentünk hozzá vissza. Az első vizsgálat meghatározó. Ő elveszítette valahol az úton azt az emberséget, azt a szemléletet, ami kiemelte őt orvostársai közül. Lehetett ő a legjobb 5 évvel ezelőtt, lehet, hogy még 2 éve is a jók között volt, ma már nem. És ezzel nem zárom ki, hogy a jövőben nem fog változtatni, még visszatalálhat a Hivatásához, de most nem tart ott.

  • A Jahn F kórházban van egy fiatal ,de nagyon nagyon felkészült orvos ( korábban Szolnokon) dolgozik,és általános vélemény szerint a legjobbak között van
    Dr.Csákó Bence Dániel

Hozzászólás

Hozzászólását / kérdését saját néven, becenéven, választott néven és anonim is megteheti. Amennyiben saját nevén ír hozzászólást / tesz fel kérdést rovatunkban (orvos válaszol), hozzájárul neve, mint személyes adata kezeléséhez. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az office@foglaljorvost.hu címre írt e-mail-ben.