4 hozzászólás

  • Kedves Kiara!

    Első körben egy terhességi teszt elvégzését javaslom, de leginkább úgy tud utánajárni a problémájának, ha felkeresi a nőgyógyászát.

  • heló 3 hónapja nem jött a bajom meg nem csináltam tesztet mert én ugy érzem nem vagyok terhes ,, de jön folyás tőllem és a mellemből szintelen csepp

  • Kedves Alexandra!

    A terhesség kimutatására a legpontosabb módszer a nőgyógyászati ultrahang vizsgálat. Legyen szíves felkeresni egy szakorvost, aki el tudja végezni a vizsgálatot. Ajánljuk a FoglaljOrvost oldalát ahol több ezer szakemberből tud választani!

  • szeptember 25 volt meg es oktober 1 en elmult es azota nem jott meg ketnapja ha meg iszom a kavet hanyingerem van es alando almosvagyok es csak enek folyamatosan es csinaltam 2 szer terhesegi tesztet de nem mutat semit

Hozzászólás

Hozzászólását / kérdését saját néven, becenéven, választott néven és anonim is megteheti. Amennyiben saját nevén ír hozzászólást / tesz fel kérdést rovatunkban (orvos válaszol), hozzájárul neve, mint személyes adata kezeléséhez. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az office@foglaljorvost.hu címre írt e-mail-ben.