0 Megjegyzés

Szép napot!  2012-ben szültem a negyedik babámat azóta folyamatosan van  folyásom.  A cytológiám rendben volt. 2020. októberében megint elmentem a levételre. Mondtam az orvosomnak,hogy szex után nagyon vérzek és sokat fáj a hasam erős folyásom van. Az eredmény rossz lett. 2021. januárban megint cytó levétel. Eredmény rossz. HPV eredmény 66-os pozitiv. Májusban megint rossz lett a cytológia. Azt mondta a doktornő,hogy rossz eredmény esetén szövetmintát vesz. De nem így történt. Azt mondta,hogy 3 hónap múlva megint menjek cytológiára. Szerencsére most nem vérzek de a panaszaim nem múltak el. Sőt most már csak tisztasági betéttel tudok élni. Kellemetlen a szaga is. A fájdalomról nem is beszélve. Diagnózisok: Méh-hypertrophia,   Cervicalis dysplasia,k.m.n,   ST.p.salpingect. l.u.,   szűrővizsgálat méhnyak daganatának kimutatására.

Státusz: Tág hüvely,diónyi rectokele,ép portio hátul, kp-nél valamivel nagyobb méh anteflexióban helyezkedik el,környezetében kóros képlet nem tapintható. TVS: uterus 7,4×3,8 cm ,EM: 2,3 mm endo-myometrialis határfelület éles,adnexumok vetületében kóros nem ábr.

Az lenne a kérdésem,hogy meddig kell még várnom arra,hogy végre tegyen valamit?  Lassan már nem merek a párommal együtt lenni mert eszembe jut a fájdalom. Meddig mehet ez így?

Köszönöm válaszát!

Tisztelettel: Koncsekné Tímea

A közzététel állapota megváltozott